Beyond Fear

Párbeszéd és integrációs eszközök migránsokkal Európában

Miről szól a projekt?

A Beyond Fear ERASMUS+ KA1 egy 10 napos képzés és módszertani tapasztalatcsere Magyarországon 10 ország 28 menekültekkel dolgozó ifjúsági és szociális munkása számára. Ez a 10 nap arról szól, hogy hogyan lehet konstruktív párbeszédet facilitálni a migráns és helyi közösségek között, és segíteni a menekültek társadalmi részvételét, legyen az ittlétük akár ideiglenes, akár hosszú távú.

Melyek a Beyond Fear céljai?
Melyek a Beyond Fear módszerei?
időtartam:

2019. ősz

Résztvevők:
0
résztvevő az EU-ból és azt környező országokból;
0
fő fiatal migráns és
0
fő a kortárs csoportban vezető szerepet betöltő fiatal
Kinek szól?

Mindenkinek, akit a téma érdekel és érint, de legfőképp az Európa-szerte segítő szakmában tevékenykedő szakembereknek és a mögöttük álló intézményeket célozzuk megszólítani.

Beyond Fear e-book

A projekt eredményeként összeállítottunk egy E-Book-ot, amelyben ötleteket találsz arra vonatkozóan, hogyan dolgozhatsz hátrányos helyzetű vagy menekült fiatalokkal. Lapozz bele!

Partnerek

Erasmus+

15 fiatal
1 közös cél

Te tudtad, hogy egy kis faluban, szegregátumban vagy gyermekotthonban is ott vannak a szuperhősök, csak nehezebb őket észrevenni?

Az IFI+ csapat megszervezi a szuperhősök táborát, mert hiszünk benne, hogy mindenki képes megtalálni a kiutat a legnhezebb helyzetből is.

30 fiatal – 3 nap
Kitűzött cél: 1 millió forint
Szállj be Te is!