HEART

Kipróbálnád a HEART eszköztárat?

Holistic Experiential Education and Artistic Approaches for Resilience and Work Engagement Tools for Adult Educators

Miről szól a projekt?

A HEART egy Erasmus + KA2 projekt, melynek célja a segítő szakemberek – például felnőtt képzők, trénerek – szervezeti elköteleződéshez kapcsolódó tudatosságának növelése, ismereteik bővítése és kompetenciáinak fejlesztése egy új, az outdoor élménypedagógia és művészeti eszközök szinergiáján alapuló felnőtt képzési módszertan megalkotásával valamint az elköteleződésre figyelmet fordító munkahelyi környezet kialakításának támogatásával.

Miért fontos?

A kiégés évtizedek óta ismert jelenség és azóta is számos kutatás, valamint módszertani fejlesztés foglalkozik a témával. Ennek ellenére a kiégés mai napig súlyos problémát jelent és köztudottan érinti a segítő szakmában tevékenykedő szakembereket is.

Az Élményakadémia eddigi programjain keresztül mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy az érintett intézményekben a szakemberek és a vezetők is kevés információval rendelkeznek arról, hogy:

A fenti problémák megoldása érdekében a HEART 5 országból érkező összesen 6 partnerszervezete könnyen adaptálható eszközöket dolgoznak ki, melyek egyéni és a szervezeti szinten egyaránt alkalmazhatóak.
Hogyan működik?
A HEART módszertanának hozzávalói:
A HEART eredményei:
HEART időtartama:

2018-2022

HEART állomásai:
saját élményű képzés a különböző módszertanok alapján,
0
országos szinten megvalósuló, innovatív kombinált képzés
0
workshop
0
projektértékelő
0
Kinek szól?

Mindenkinek, akit a téma érdekel és érint, de legfőképp az Európa-szerte segítő szakmában tevékenykedő szakembereknek és a mögöttük álló intézményeket célozzuk megszólítani.

HEART Eszköztár & Mandala

HEART Partnerek

Outward Bound Romania (Románia)

Alive Arts (Nagy-Britannia)

Citta del Sole (Olaszország)

Centro em Movimiento (Portugália) 

Lélekkel az Egészségért (Magyarország)

Élményakadémia (Magyarország)
projekt koordinátor

Híreink

Többet szeretnél tudni?

hello@elmenyakademia.hu

Erasmus+
Élményakadémia