Minden sors
megfordítható!
+1%-al Te is sokat tehetsz!

Támogasd adód 1%-ával az Élményakadémiát és adj sorsfordító élményeket a mélyszegénységből induló fiatalonak.

Adód 1 %-val...

Miért nekünk ajánld fel?​

Neked 1 % neki egy életre szóló, sorsfordító élmény

És még miért?

Ismerd meg munkák eredményét Lia (18 éves) történetén keresztül:

“Liával már rég találkoztunk. A Rákospalotai Leánynevelő Intézetben ismertük meg már évekkel ezelőtt. Minden programunkon és segítő beszélgetésen részt vett. Nagyon szeretett volna az intézet után helytállni az életben, de mindig ott voltak a kérdések: Mi lesz, ha újra kikerül? Hogy fog tudni egyedül helytállni az életben? Hogy fog tudni nemet mondani a barátoknak, amikor újra droggal kínálják? Aztán eljött a szabadulás napja és Lia eltűnt, köddé vált. Hiába próbáltuk megtalálni, felvenni vele a kapcsolatot, nem sikerült. Azután egyik nap Gigit, az egyik trénerünket valaki megszólította az utcán. Lia volt az. Elmesélte, hogy ha visszagondol a rákospalotai beszélgetésekre, akkor eszébe jutnak az ott elhangzott mondatok. Ezek a mondatok azok, amelyek segítettek neki, amikor az intézetből kikerülve NEM-et mondott a drogra, vagy NEM-et mondott egy bűncselekményben való részvételre.

Hogyan tudsz nyilatkozni adó 1 százalékodról?

Elektronikus úton

 

Ügyfélkapun keresztül az e-SZJA webes felületén, az szja 1+1 százalékos formanyomtatvány kitöltésével.

Papír alapon

Postai úton vagy személyesen elküldheted az itt letölthető 
adó 1 % rendelkező nyilatkozattal, melyet
kitöltve az SZJA bevallással együtt kell benyújtani és postázni a NAV-hoz.

A személyi jövedelemadó egy százalékát legkésőbb 2023. május 22-ig lehet felajánlani, és a felajánlást az szja-bevallásoddal együtt vagy külön is benyújthatod.

Csak 1 civil szervezet, és 1 egyház vagy köztestület számára ajánlhatod fel adód 1+1%-át! Tehát évente csak egy ilyen rendelkezést tölts ki.

A 2023. május 22-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha valaki május 22. után rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen, és a késedelem igazolási kérelemmel sem menthető ki.

Elektronikus úton

A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be az e-SZJA webes felületen, online kitöltve.

Lépésenként:

Papír alapon

Lépésenként:

Adód 1 %-val te is teszel azért, hogy

Hogyan térül ez meg neked?

A te támogatásoddal és közösségünk erejével évente közel 500 nehéz helyzetből induló gyereket és fiatalt, teszünk képessé és támogatjuk abban, hogy önállóan navigáljanak az életükben és azt saját maguk alakítsák.

A fiatalok segítése mindannyiunk érdeke.
Munkánk támogatásával egy jobb közös jövőhöz járulsz hozzá.