Egy tubus fogkrém árát kérem szülinapomra! :)

Szűcs-Trömbőczki Katalin
Kampány vége: 2021. július 14.

Már 16 éve szervez élménytábort az Élményakadémia egyesület gyermekotthonban élő fiataloknak. Tavaly önkéntesként kerültem velük kapcsolatba és nagyon megtetszett, amit a fiataloknak adnak a pár napos tábor alatt.
Idei szülinapommal őket, egészen pontosan az Alap!Tábort szeretném segíteni – önkéntes résztvevőként és a szülinapom alkalmával jótékonykodásra kérve az ismerőseimet.

Konkrétan egy tubus fogkrém árát szeretném kérni mindenkitől szülinapomra – akár annak az árát, ami a Te fürdőszobádban van, de választhatsz olcsóbb vagy drágább árkategóriájút is, ahogy a lehetőségeid engedik most! 🙂
A legolcsóbb fogkrémet 300 forint körüli áron találtam meg, a legdrágábbat közel 25000 forintért árulják – ezen az áron nagyon meglepődtem, de ez is jellemzi az anyagi lehetőségek közti különbséget. A hátrányos helyzetből induló gyerekek számára az élménytábor egy jó lehetőség arra, hogy olyan élményekkel gazdagodjanak, amiből utána egész életükben töltekezni tudnak.
Te döntöd el, hogy mennyit szánsz arra, hogy ne csak a foguk legyen ép, hanem egy nyári táborba is eljussanak, ami a lelküknek tesz jót!

Ígérem, nagyon boldog leszek, ha elérjük a kijelölt célt! 🙂

Adományozók

Lászlóné Szűcs

2021.07.15.

Adományozott:
5 000Ft

N+D Estrado kft.

2021.06.16.

Adományozott:
49 400Ft

Anonymous

2021.06.15.

Adományozott:
600Ft