Egy tubus fogkrém árát kérem szülinapomra! :)

Már 16 éve szervez élménytábort az Élményakadémia egyesület gyermekotthonban élő fiataloknak. Tavaly önkéntesként kerültem velük kapcsolatba és nagyon megtetszett, amit a fiataloknak adnak a pár napos tábor alatt. Idei szülinapommal őket, egészen pontosan az Alap!Tábort szeretném segíteni - önkéntes résztvevőként és a szülinapom alkalmával jótékonykodásra kérve az ismerőseimet. Konkrétan egy tubus fogkrém árát szeretném kérni mindenkitől szülinapomra - akár annak az árát, ami a Te fürdőszobádban van, de választhatsz olcsóbb vagy drágább árkategóriájút is, ahogy a lehetőségeid engedik most! :) A legolcsóbb fogkrémet 300 forint körüli áron találtam meg, a legdrágábbat közel 25000 forintért árulják - ezen az áron nagyon meglepődtem, de ez is jellemzi az anyagi lehetőségek közti különbséget. A hátrányos helyzetből induló gyerekek számára az élménytábor egy jó lehetőség arra, hogy olyan élményekkel gazdagodjanak, amiből utána egész életükben töltekezni tudnak. Te döntöd el, hogy mennyit szánsz arra, hogy ne csak a foguk legyen ép, hanem egy nyári táborba is eljussanak, ami a lelküknek tesz jót! Ígérem, nagyon boldog leszek, ha elérjük a kijelölt célt! :)

55 000Ft
gyűjtve
3
adomány
50 000Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Ki adományoz ma?
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Adomány összege: 10 000Ft