Csapatépítő tréningjeinken az élménypedagógiát ötvözzük más izgalmas eszközökkel és technikákkal, mint például a sziklamászás, expedíció, művészetterápiás elemek, coaching, megoldásfókuszú szemlélet. Munkánkkal a test, lélek, szellem egységére hatunk, igyekszünk olyan életre szóló élményt nyújtani, ami tartós felismerésekhez és változáshoz vezet, segít az egyéneket az önismeretük és önreflexiós készségük fejlesztésében, a csapatoknak pedig a hatékonyabb együttműködés felé vezető úton. A program főként a bizalom építését, az egymásban és önmagunkban rejlő értékek felfedezését, és a kalandos kihívások nyújtotta új élmények megtapasztalását teszi lehetővé, mely növeli az csapat összetartását. 

A cél, hogy a csoportból csapat formálódjon, amelynek tagjai együttműködnek egymással és támogatják egymást. Amikor emberek csapatként képesek együtt dolgozni, amikor ismerik egymást, nem csak fizikailag, de érzelmileg is biztonságban érzik magukat, képesek magukat megmutatni egymásnak és befogadni a egymás valódi személyiségét, nagymértékben megugrik a hatékonyságuk egyénileg és csapatban is.

Minden tréningük egyedi, a folyamat során fellépő igényekhez alakítjuk a programot, szem előtt tartva az előzetesen kitűzött célokat is. Csapatunkat széleskörű és állandóan megújuló tudás-palettával rendelkező trénerek alkotják. 

Élményakadémia