„Nincs erősebb egy elszánt önkéntesnél.”

A szerencsés ember legalább egyszer megtapasztalja az életében, milyen jó önzetlenül adni. Találni valamilyen tevékenységet, ami úgy tölt fel, egészít ki, ahogy semmi más. Rátalálni a külső nyomás nélküli belső motivációra: egyszerűen felszabadító, kiteljesítő élmény.

Önkéntesség a programjainkon

Programjainkat minden alkalommal egy tréneri team vezeti, akik a program megtervezésétől, a megvalósításán át a lezárásig szorosan együtt dolgoznak.

Amiben az Önkénteseinkre számítunk:

Programjainkat ide kattintva ismerheted meg jobban.

Amit nyújtunk:

Miért jó önkéntesnek lenni
az Élmény­aka­dé­mi­ánál?

Értékteremtés

Együtt teszünk azért, hogy a különleges kihívásokkal, hátrányokkal szembenéző fiataloknak egy másfajta szemléletet, szeletet mutassunk a világból, hogy ezáltal is közelebb kerüljenek önmagukhoz és másokhoz.

Személyes fejlődés

Biztosak vagyunk abban, hogy ezek a közösen átélt élmények és az azonnali hatás szemtanúsága (megélése) az Önkénteseink életére is hatással van.

Közösség-tanulás

Önkénteseinknek egy nyitott, kíváncsi, befogadó, egyenlőségre törekvő és támogató légkört biztosítunk. Elsősorban az outdoor tapasztalati tanulás az, amivel megismerkedhetsz, és más módszertani elemekkel is színesítjük tréningjeinket, képzéseinket.

Téged keresünk, ha…

Az ideális önkéntesünk:

Ha bármilyen további kérdésed lenne, keress minket az alábbi elérhetőségen: zsofia.gergely@elmenyakademia.hu

Élményakadémia