Lebovits Ágnes

LEBOVITS ÁGNES

tréner

„ …szeretném megkérni, szívből megkérni: legyen türelemmel szívének minden megoldatlan kérdése iránt, s próbálja meg magukat a kérdéseket megszívlelni, mint zárt szobákat, vagy mint valamilyen sosem hallott nyelven írt könyveket. Ne kutakodjék most olyan válaszok után, melyeket senki meg nem adhat Önnek: még nem kelnének életre ezek a válaszok. Most arról van szó: éljen át mindent. Élje át a kérdéseket. „ (Rilke)

Sok-sok éve dolgozom sokféle szerepben: HR-es szakemberként, szevezetfejlesztő tanácsadóként, trénerként, coachként, vezetőként. Emellett anya, gyerek, testvér, társ, barát-barátnő, lelki társ, bohóc és még nagyon sok minden vagyok. Minden szerepemben láttam, hogy emberek képesek változni, fejlődni, elveszíteni, majd megtalálni az útjukat. Újra és újra. Nincs annál izgalmasabb, örömtelibb és egyben szívszorítóbb, mint a lehetőség, hogy társai lehetünk egymásnak és másoknak is ezen az úton. Minden szerepemben ezt a lehetőséget keresem, és adom magam át magam ennek, minden porcikámmal.
Az Élményakadémiával 2017-ben találkoztam, és azonnal beleszerettem a könnyed, mégis mélységet adó, hihetetlenül inspiráló tanulást támogató környezetbe, melyet a programjaikon tapasztaltam és abba a végsőkig elkötelezett, profi és befogadó csapatba, akikhez ma már én is tartozhatok.
Trénerként , segítő szakemberként sok vállalati programot, vezetőfejlesztőt tartok, fiatalokat és időseket egyaránt viszek programokra.

Élményakadémia