logo helyelogo helye

CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítő tréningjeinken az élménypedagógiát ötvözzük saját különleges módszereinkkel, ezáltal a maradandó hatás garantált.

A kihívásokon keresztül növeljük az csapat összetartását, egymás iránti megértését és bizalmát. Az egyének változásával teremtünk harmonikus közösséget. Trénereink segítenek felismerni a problémákat, majd a megszerzett tudást átültetni a hétköznapokba, a csoportos coaching keretében. A vonal másik végén lévő hangból CSAPATTÁRS lesz, aki, ha kell, befut érted a tűzvonalba, és akitől már nem félsz segítséget kérni. Egymás mélyebb megismerése lerombolja az előítéleteket és fokozza a csapat hatékonyságát.

EGY CSAPAT MINDEN EGYES TAGJA KULCS A SIKERHEZ

 REKREÁCIÓS

ÖRÖM ÉS MEGISMERÉS

A rekreációs tréning programja főként az emberek közötti felhőtlenebb viszonyt, a hatékonyabb kommunikációt és kikapcsolódást segíti elő.

 KALANDOS

BÍZZ MAGADBAN ÉS TÁRSAIDBAN

A kalandos tréning programja főként az emberek közötti bizalom építését, az egymásban és önmagukban rejlő értékek felfedezését, és a kalandos kihívások nyújtotta új élmények megtapasztalását teszi lehetővé.

 EXTRÉM

FESZEGESD HATÁRAID

Extrém csapatépítő tréningünk elősegíti a személyes határaink felfedezését és kitolását, váratlan szituációk magabiztos kezelését, önbizalmunk növekedését.

JELLEMZŐ PROGRAMELEMEK

● Kisebb kihívással járó mozgásos programok
● Bizalmat, kommunikációt fejlesztő játékok
● Szabadidősport-jellegű játékok
● Rövid túrák
● Közös főzés
● Reflektálás és coaching

● Nagyobb kihívással járó, összefogást igénylő tevékenységek
● Alacsonykötél elemek
● Expedíció
● Sziklamászás
● Reflektálás és coaching

● Komoly kihívással járó gyakorlatok
● Magaskötél elemek
● Két napos expedíció
● Sziklamászás haladó fokon
● Reflektálás és coaching

PÉLDA GYAKORLATOK

MOSÓMEDVE KÖR
“Minél nagyobb a csapat annál erősebbek vagyunk” Ezt a statikus kötél kört csak a teljes testsúly beleadásával lehet kifeszíteni. Így lesz alkalmas arra, hogy egyszerre akár több ember is körbesétáljon rajta. Nagy koncentrációt igényel az egész csapat részéről, hiszen ha egy ember nem teszi bele magát, akkor oda az egyensúly és a teherbírás.

HATÁS
Egyszerre akár 100 fő is megtapasztalhatja, hogy egy csapat vagyunk, egymásra  vagyunk utalva és micsoda erő van bennünk. A tökéletes kör szimbolizálja az egységet, a kapcsolódást, az egyensúlyt és az erőt. Általában záró feladatként használjuk, hogy a csoport lássa és megérezze a benne lévő erőt.

HOLDON JÁRÁS
A föld felett fél méterrel kifeszített alacsony-kötélen kell végig menni, miközben 5 társunk, tartó kötelekkel próbál kiegyensúlyozni minket.

HATÁS
Főként a másokba vetett bizalmat és a testtudatosságot erősíti ez a gyakorlat. Fejleszti a koncentrációt és az összehangolt csapatmunkát.

JÁKOB LÉTRÁJA
Egyik kedvenc kihívásunk. Párokban kell megmászni a 9 méter magas, imbolygó kötél létrát. Kizárólag egymást és a fokokat lehet megérinteni.
A végrehajtáshoz le kell győzzük félelmeinket, meg kell bízzunk társunkban, kreatívan kell gondolkodjunk, hogy megtaláljuk a számunkra legkivitelezhetőbb mászási módszert.

HATÁS
Megerősíti az önbizalmat és társunkba vetett bizalmat. Inspirálja a kreatív gondolkozást és problémamegoldást. Lehetőséget nyújt a ráutaltság megélésére és fejleszti az együttműködő készséget. Segít beazonosítani és kitolni a személyes határainkat.

AJÁNLATKÉRÉS

AHÁNY CSAPAT, ANNYIFÉLE IGÉNY

Írd meg, mi érdekel, hányan vagytok!
Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a részletekről.

Név*

Email cím*

Üzenet