Közösségek, ahol lehet gyógyulni

Élményakadémiás tiszteletbeli ikrekként (egyáltalán nem hasonlítunk) nagy fába vágtuk a fejszénket. A mi 40. (!) és az Élményakadémia 15. szülinapjára azt kérjük tőletek ajándékba, hogy támogassatok egy olyan ügyet, ami a Szívünknek rendkívül fontos! Már biztosan tudjátok rólunk, hogy sokat vagyunk gyerekekkel, azaz tinédzserekkel, főleg olyanokkal, akik nem a legszuperebb körülmények (gyermekotthon, szegregátum) között nőnek fel - így bárhová is kerülnek felnövekedésük során, mindig van valami (sok) hiány, amit be szeretnének pótolni. Ezek nagyon egyszerű dolgok: figyelem, törődés, szeretet, nevetés, játék, közös tanulás, saját jó tulajdonságok felfedezése… Mi a munkánk során, a legnagyobb odaadásunkkal próbáljuk ezeket a hiányokat valamelyest pótolni. Lényegében, amikor dolgozunk, csak azon jár az eszünk, hogyan lehetne nekik jobb. Persze ez nem egy egyoldalú dolog, hisz rengeteg kedvességet, figyelemre méltó teljesítményt, és vicces dolgot kapunk tőlük cserébe. Az Élményakadémia programjai között sok van, ami nekik szól: Tőlünk Nektek; Alap!Tábor; outdoor élménypedagógiai nyári táborok. Hazai civil szervezetként pedig nekünk van sürgősen szükségünk olyan támogatókra, akiknek a szíve hasonlóan dobban és szeretnének egy nemes ügy részesei lenni. Adományod - legyen bármilyen összeg - a következő dolgokra szándékozzuk költeni: -Hátrányos helyzetű fiatalok számára elérhető lelki egészségmegőrzés (tanácsadás, mentorálás, coaching) -Nyári táborok rendszeres működtetése -Hátrányos helyzetű fiatalok önszerveződő közösségeinek a támogatása

24 500Ft
gyűjtve
5
adomány
200 000Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Ki adományoz ma?
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Select Payment Method

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Adomány összege: 1 500Ft