Dupla szülinap

Kedves Ismerőseim, Barátaim! Egy számomra nagyon fontos ügy miatt idén a szülinapomat egy jótékonysági adománygyűjtéssel ünneplem. Célom, hogy az összegyűlt összeggel az Élményakadémia Egyesület tevékenységét támogassam, akik hátrányos helyzetből induló fiataloknak szerveznek szuper programokat. Az Élményakadémia 15 éve dolgozik hátrányos helyzetből induló (gyermekotthonban élő-, roma-, mélyszegénységben felnövő) fiatalokkal. Céljuk, hogy az élménypedagógia eszközeivel megmutassák, hogy mindenkinek vannak erőforrásai, amivel tud tenni a saját álmaiért és a saját és a közösség erejével a legnehezebb helyzetből is lehet kiutat találni. Megalakulásuk óta 7286 fiatalhoz és 3214 szakemberhez (ifjúsági-, szociális munkáshoz, nevelőhöz, trénerhez) jutottak el programjaik. Munkájukról itt olvashatsz többet: https://elmenyakademia.hu/ Hiszek benne, hogy rokonaim és barátaim is mozgósíthatók egy ilyen jó ügy érdekében. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szülinapomra ajándékként 100000 forintot gyűjtök össze a gyerekek programjaira. Remélem, hogy veled együtt valósítsuk meg ezt a célt. Szeretnélek megkérni rá, hogy ha teheted, Te is támogasd a célom! Segítsünk közösen a nehéz helyzetből induló gyerekeknek és fiataloknak, hogy egy jobb felnőttkoruk legyen. Ha teheted, továbbítsd a kérésemet barátaidnak, ismerőseidnek, hozzátartozóidnak is! Előre is köszönöm a segítségedet! Judit

19 000Ft
gyűjtve
3
adomány
100 000Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Ki adományoz ma?
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Adomány összege: 10 000Ft