Segítsünk a gyerektábornak!

Sziasztok drága barátaim! Találtam valami nagyon nekem valót! Szerintem ti is szeretni fogjátok :) Egy gyerektábor, nem is akármilyen: cigány, gyermekotthonban nevelkedő, mélyszegénységben élő gyerekeknek/fiataloknak tartanak táborokat az Élményakadémiánál. Ezzel lehetőséget adnak nekik arra, hogy legalább egy hétre embernek, elismertnek, elfogadottnak érezzék magukat. Olvashattok még róluk: https://wmn.hu/ugy/57653-azt-erezzek-hogy-ott-vannak-a-fenyben--nehez-sorsu-gyerekeknek-szervezik-az-alaptabort-terek-anna-koltovel és https://elmenyakademia.hu/alaptabor/ Úgyis olyan nagy divat manapság adományozást kérni szülinapra. Mi a családon belül már alkalmaztuk ezt karácsonykor - úgysem tudunk már tárgyakat adni egymásnak, nem is lenne értelme. Na de ennek! Ugye mennyire passzol hozzám és így hozzátok is? :) Kérlek, segítsetek, hogy a kitűzött szép kerek összeg összejöjjön vagy legalább nagyon közel kerüljünk hozzá! Illetve ha van kedvetek, időtök és affinitásotok, akkor szívből ajánlom, hogy táboroztassatok gyerekeket, nagyon hálás feladat :) Előre is köszönöm! Szép napot és puszi nektek! Noémi

40 500Ft
gyűjtve
10
adomány
50 000Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Kérjük adj meg néhány adatot
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Ezt fogod adományozni:
Adomány összegzés
Adomány összege
Adományozás rendszeressége
Egyszeri
Adomány összege:

Adomány összege: 50 000Ft