A Főnök megint táboroztat

Megint táboroztatni akar, megint hátrányos helyzetűeket, ahelyett, hogy nekem főzné a farhátakat. Szerintem flúgos. Na mindegy, elég jó arc vagyok, szóval gyűjtök neki a táborra, hadd csinálja. Most leszek 9 éves és minden übermenő, kutyaságban töltött éveimért 11 111 forintot szeretnék összekunyerbászni a Főnök táborára. Azt mondja, ez valami élménytábor lesz, ahova hátrányos helyzetű gyerekeket hívnak majd el, meg hogy lehet itt majd fürdeni a pozitív légkörben, az elfogadó meg a támogató közegben. Meg hogy majd ettől jobb lesz nekik azélet, mert felfedeznek magukban erőforrásokat, meg új barátságokat kötnek, meg ilyesmik. Mit tudom én, mik ezek, de neki valahogy fontos ez az egész. Szóval küldjetek pénzt, ő elviszi a gyerekeket táborozni az Élményakadémiával, én meg örülök, hogy örül a főnök. Meg azért csak-csak marad majd a táborban egy-két rántott hús nekem is.

30 000Ft
gyűjtve
7
adomány
99 999Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Ki adományoz ma?
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Select Payment Method

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Adomány összege: 1 500Ft