Kapcsolódást és tábort minden gyereknek!

Sok gyerek élete egyáltalán nem hétköznapi, nem élik meg a család vagy a létbiztonság adta gondtalan, boldog gyermekkort. Az Élményakadémia 15. születésnapja alkalmából idén először megrendez egy olyan NAGYtábort, ami hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok számára egy hét felhőtlen, csak róluk és nekik szóló, elismerésben és pozitív visszajelzésben tocsogó, kortárs és sorstárs kapcsolódásokban bővelkedő élmény. Ahol kiszakadnak a hétköznapi nehézségeikből és mást is tapasztalnak a világból. Ahol lehet töltekezni, elismerést, pozitív visszajelzést kapni, emelkedni, barátkozni, szabadon kacagni. Mindannyiunk közös érdeke, hogy megtapasztalják, hogy ők is részei az egésznek, értékesek és van, aki törődik velük. Erre a táborra szeretnék gyűjteni 40. születésnapom alkalmából. Ha teheted, támogasd ezt az egy hét felhőtlen kacagást!

114 000Ft
gyűjtve
18
adomány
100 000Ft
Cél

Mennyit szeretnél adományozni? Támogatóként biztosítunk róla, hogy adományodad a célra fordítjuk. Köszönjük a nagylelkűségedet!

Ft
Ki adományoz ma?
Senkivel sem osztjuk meg az adataidat
Personal Info

Select Payment Method

Adományozás gyorsan és biztonságosan

Hogyan működik: A Támogatom! gomb megnyomása után egy Stripe ablak nyílik meg, ahol biztonságosan adományozhatsz. Utána visszairányítunk erre az oldalra.

Adomány összege: 1 500Ft