Jó Gyakorlat

A Jó Gyakorlat gyűjtemény célja, hogy az ezt használni kívánó szervezet, intézmény, szakmai közösség vagy szakember olyan példákhoz, eszközökhöz jusson, ami az általa végzett munkát támogatja, új perspektívát, új módszereket mutat meg.

Bár nem célja, hogy teljes, komplex módszertanokat, valamint olyan tudást és gyakorlatot adjon át, amit írott formában, gyakorlati tapasztalat nélkül nem lehet. Azonban ezen a Jó Gyakorlat gyűjteményen keresztül szeretnénk alternatívákat mutatni egyes megoldásokra, „fogásokra”, valamint információval szolgálni arra vonatkozóan, hogy az egyes Jó Gyakorlatok hol, mely szervezetnél, milyen formában sajátíthatók el.

Az ebben a gyűjteményben található Jó Gyakorlatok mind kipróbált, egyes intézményekben, szervezetekben használt nevelői vagy szervezeti szintű eszközök, módszerek. Ezeket az Outward Bound Románia, a Rákospalotai Leánynevelő, A Dévai Szent Ferenc Alapítvány és az Élményakadémia KHE partnerségében megvalósult Tavaszi Szél projekt során megvalósult kutatás és módszertani fejlesztés eredményeképpen gyűjtöttük össze.

Ezen az oldalon a Tavaszi Szél projektben összegyűjtött Jó Gyakorlatok között böngészhetsz, az egyes paraméterek mentén kereshető formában. Az ide bekerült Jó Gyakorlatok az egyes partner intézmények saját gyűjtéséből származnak, abban a formában, ahogy a Jó Gyakorlat tulajdonosa használja.

{{kategoria.title}}
Összes
{{tag.tag_title}}
Keresés
Reset

Keresés...

Találatok

Sajnos nincs teljes találat

Részleges találatok

Lista